» Annonser » Tjenester » Logistikk / Kurerer
Dine annonser

Transportsentralen Asker og Bærum AS

Transportsentralen Asker og Bærum AS
Tillegsinformasjon
Region:Oslo
Dato:26 / 01 / 2011
Sett inn annonse gratis
Kontakt: Send e-post
Telefon: 67175500
Nøkkelkompetanse
- Kranbiler
- Containere
- Tippbiler - Massetransport
- Transport
- Betongtransport
- Distribusjon
Bransjer
- Gods- og transportsentraler
- Transporttjenester

Transportsentralen Asker og Bærum

Med en variert bilpark på 180 biler er Transportsentralen Asker og Bærum AS en av landets største transportsentraler. Vi har en lang historie som vi er stolte av. I dag fremstår TAB som en dynamisk og moderne transportbedrift.

TAB har biler og transportutstyr som omfatter varebiler, skapbiler, kranbiler, tippbiler, renovasjonsbiler, containerbiler, trekkvogner, gravemaskiner, hjullastere og andre spesialbiler. Vårt materiell eies og drives av våre bileiere, noe som gir deg som kunde trygghet og sikkerhet med hensyn til kvalitet og service.

Forholdet mellom våre ansatte, våre bileiere, våre kunder og våre leverandører skal bidra til positiv verdiutvikling for oss og våre samarbeidspartnere - en god relasjon og partnerskap er for oss vel så viktig som å vokse og bli større.

Vi skal med vår brede og lange erfaring dekke store deler av markedets behov innen transport- og logistikkløsninger – med en kvalitet som overgår det du forventer av oss. Dette er vår visjon.

Fra vårt hovedkontor på Rud i Bærum vil din henvendelse bli ivaretatt av dedikerte medarbeidere som setter pris på å samarbeide med deg.

Det er derfor en glede og ønske deg velkommen til TAB
<
Dine annonser | Kontakt oss
Alle rettigheter forbeholdt © 2013 TopAnnonser.no