» Annonser » Eiendom » Leiligheter
Dine annonser

Fagerborg/ Majorstuen - Pen og romslig 3,5 roms selveier med fransk...

NOK 2,890,000,-
Fagerborg/ Majorstuen - Pen og romslig 3,5 roms selveier med fransk...
Fagerborg/ Majorstuen - Pen og romslig 3,5 roms selveier med fransk...Fagerborg/ Majorstuen - Pen og romslig 3,5 roms selveier med fransk...
Tillegsinformasjon
Region:Oslo
Dato:09 / 02 / 2011
Sett inn annonse gratis
Kontakt: Anne Aartun Send e-post
Telefon: 22 95 55 56
Fagerborg/ Majorstuen - Pen og romslig 3,5 roms selveier med fransk balkong. Sentralfyr. Velholdt gård.

Arealer og innholdsbeskrivelse:
Totalt bruttoareal: 90 kvm
Totalt bruksareal 2. etasje: 83 kvm.
Totalt primærrom 2. etasje: 83 kvm: Entre med garderobe, hall/spisestue med plass til langbord, stor stue med fransk balkong, 2 gode soverom, separat toalett, bad med dusj, kjøkken med utgang til baktrapp. Fra baktrapp er det adkomst til balkong mot bakgård som deles med en nabo.
Sekundærrom 2. etasje: 0 kvm.
Kjellerbod og og loftsbod medfølger.

De oppgitte arealer er hentet fra vedlagte takst.
Standard:
Funksjonell, arealeffektiv 3,5-roms selveierleilighet med fransk balkong i stuen og utgang til balkong mot bakgård fra baktrapp (balkongen deles med en nabo). Gjennomgående planløsning med store luftige rom. Leiligheten er holdt i lyse farger og fremstår som pen og velholdt. Store vindusflater slipper inn godt med lys og i tillegg til god takhøyde gir dette leiligheten et romslig og luftig preg. Det er gjort fornyelse av mye overflater og finish i den senere tid. Kjøkkeninnredning er fra 2003 (ca.).
Gården holder meget god standard, fasaden en pusset opp for ca. 2 år siden.

Eksempler på materialvalg:
GULV: Parkett, lakkerte tregulv og fliser.
VEGGER: Malte flater, fliser på bad.
TAK: Malte himlinger. Downlights montert i tak på bad.
KJØKKEN: Velutstyrt kjøkkeninnredning fra Ikea med glatte fronter i bjørk, 5 fronter med glass og belysning. Laminat benkeplater. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator. Det er vindu mot hyggelig bakgård på kjøkkenet. Utgang til baktrapp med balkong.
BAD: Lyst bad med dusjkabinett, servant og opplegg for vaskemaskin.
WC: Separat toalett.
Beliggenhet:
Eindommen ligger meget sentralt til i etablert og hyggelig boligområde på Fagerborg. Få minutters gange til offentlig kommunikasjon som buss, flybuss, trikk og T-bane, samt Majorstuen og Bogstadveien med alle sine servicetilbud, forretninger, kafeer og andre fasiliteter.
Grønt arealene på Marienlyst i umiddelbar nærhet, samt gangavstand til Frognerparken og Stensparken. Pent opparbeidet gårdsrom med asfalterte flater og beplantninger.
Det er kort vei til bl.a Universitetet på Blindern og Fagerborg videregående skole. For grunnskolen hører denne adressen til Marienlyst skole. Flere barnehagetilbud i nærområdet.
5 minutters gange til Ullevål universitetssykehus.
Bebyggelse:
Boligblokk over 4 etasjer samt kjeller og loft. Sameiet består av i alt 12 eirseksjoner fordelt på et bygg. En av seksjonene er næring. Leiligheten ligger fint til i 2. etasje med gjennomgående planløsning og uten innsyn. Etasjeskillere i betong.
Felleskostnader inkluderer:
Felleskostnader: kr. 3.020,- Felleskostnadene inkluderer: Sentralfyr, kommunale avgifter, kabel TV, nedbetaling av fellesgjeld, vaktmester, trappevask, drift og vedlikehold av sameiet.
Oppvarming:
Sentralfyr. Denne er modernisert de senere år, og gir tilstrekkelig og god varme for hele leiligheten. Utgifter til fyring er inklusive i fellesutgiftene.
Parkering:
Parkering i offentlig gate.
Tomten:
Pent opparbeidet gårdsrom med asfalterte flater og beplantninger.
Adkomst:
Adkomst til leiligheten fra Kirkeveien. Det vil bli skiltet fra Krogsveen på fellesvisningene.
Fellesgjeld:
Andel fellesgjeld: kr. 40.000,-

Lån i Sparebanken 1 med 6% rente, nedbetalt i 2016.
<
Dine annonser | Kontakt oss
Alle rettigheter forbeholdt © 2013 TopAnnonser.no