» Annonser » Kjøp / Til salgs » Dyr / Husdyr
Dine annonser

Vakker Friesian Dressur Gelding til salgs

NOK 60,000,-
Vakker Friesian Dressur Gelding til salgs
Vakker Friesian Dressur Gelding til salgsVakker Friesian Dressur Gelding til salgs
Tillegsinformasjon
Region:Oslo
Dato:14 / 08 / 2017
Sett inn annonse gratis
Kontakt: Michael Sutherland Send e-post
Telefon: 022983899
Ramos er en av de søteste friesianene du vil møte! Gullkarakter med en fantastisk hjerne! Veldig bra ridd under salen for hans alder og et utmerket dressurprospekt. Hvem blir den lykkeligste hestseieren? Den som kjøper denne fantastiske hesten, er den heldigste personen på jorden! Ramos er 6 år gammel, men han har en gylden karakter! En i en million hest. Ramos vil gjøre alt for deg. Han er veldig modig. Han er typen hest som vil binde seg med sin eier, han er så kjærlig.

Ramos er et utmerket dressurprospekt med sin fremragende bevegelse. Han er fremover, men veldig kontrollerbar. Han er ikke en lat hest. Han lærer ting veldig raskt og har mye talent. Veldig ivrig etter å lære. Han beveger seg veldig lett fra hånd og ben. Og han har en fenomenal galopp for en ung Friesian! Du kan allerede kalle ham uten hender. Han er veldig behagelig å ri, han er ikke høyt i det hele tatt. Flott hvis du har lavere ryggproblemer. Du vil ha en BLAST på ham!

Ramos har et vakkert hode og nakke med stor konformasjon. Du vil elske hans raffinerte ansikt og hyggelige øyne. Ramos kommer med en nylig kjøpseksamen og røntgenstråler. Ramos er en slik kjære og et godt kjøp fordi han har så mange år foran ham.
Dine annonser | Kontakt oss
Alle rettigheter forbeholdt © 2013 TopAnnonser.no